Timmerwerken

Er komt heel wat kijken bij het inrichten van uw huis. Meestal is hier het nodige timmerwerk voor nodig en dat neemt Morren Timmerwerken u graag uit handen. Na jarenlange ervaring in houtbouw leveren we houtwerk op maat, precies zoals u dat wilt. Een erker, een serre, een overkapping of een tuinhuisje; we voorzien uw huis graag van extra's voor net dat beetje extra sfeer. 

Ook voor kozijnen, deuren en interieurbouw staat Morren Timmerwerken paraat. Wilt u het timmerwerk precies in de stijl van uw huis of hebt u een specifieke wens? Dan gaan we samen om de tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u alvast meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

2016-11-28 09.47.15

Kozijnen en ramen

Een ruit komt pas tot zijn recht met een mooi kozijn of raam! Bij het plaatsen van kozijnen is er heel veel mogelijk. Zo leveren we standaard kozijnen en ramen tegen een scherpe prijs, maar kunnen deze ook geheel in de stijl van uw huis gemaakt worden. 

Deuren


De deuren maken we volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat betekent dat het huis beter beveiligd is tegen inbraak. Deuren ontwerpen, maken en plaatsen we zelf. U kunt deze dus geheel naar uw wensen laten samenstellen. 

Interieur


Houten meubels geven uw huis een landelijke en gezellige uitstraling. We maken voor onze klanten kasten, tafels, trappen of andere interieurobjecten om het huis nog sfeervoller te maken. Interieurbouw is voor ons bekend terrein!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.